18/10/2011 20:18

Asociatia Little People sprijina copiii si adolescentii bolnavi de cancer!

Author: admin

Asociaţia Little People sprijina copiii și adolescentii bolnavi de cancer, desfaşurand programe de asistenta oncologica in fiecare zi, de luni pana duminica, in toate sectiile onco-pediatrice principale din ţara: in Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti si Iasi, asigurand astfel asistenţa pentru 80% dintre copiii aflati sub tratament la ora actuala in Romania. Studenti si absolventi de psihologie din 5 universitati din Romania sunt pregatiti si monitorizati sa desfasoare un program de interventie conceput de catre Asociația Little People special pentru copiii spitalizati.


In 2006 a infiintat Clubul Temerarii pentru adolescentii romani care au invins cancerul, care a devenit cea mai mare comunitate de tineri supravietuitori de cancer din Europa Centrala și de Est.

Puteți citi mai multe informatii pe www.thelittlepeople.ro

Asociatia a demarat Campania Contra Cancer, cu scopul de a promova supravietuirea si lupta impotriva cancerului la copil. Campania a debutat pe 2 octombrie cu Cursa Contra Cancer, care are ca scop strangerea de fonduri pentru programele de suport psiho-social, dezvoltate de Asociația Little People, menite sa imbunătăteasca sansele de supravietuire a copiilor și tinerilor care lupta  impotriva cancerului. In cadrul Cursei Contra Cancer, doi alergatori profesionisti, Iulian Novac și Marian Sorohan, alearga 700 de kilometri cumulat in 7 zile. Va invitam să intrati pe www.contracancer.org și pe pagina de Facebook a asociatiei pentru a urmari actualizari zilnice despre desfăsurarea evenimentelor.

Va invitam sa sprijiniti Campania Contra Cancer trimitand un SMS la numarul 858, prin care puteti dona 2 euro Asociației Little People.

Va multumim pentru sprijin! Fiecare mesaj conteaza!

Leave a Reply