Radio Beat Romania

De pe Blog

Allen & Heath Xone DB4

Xone DB4 este, de departe, cel mai avansat produs proiectat de Allen & Heath. Fiecare caracteristica a fost meticulos conceputa cu scopul de a oferii DJ-ilor conditiile pentru o creativitate uimitoare.

Mixerul are integrata o interfata audio cu o calitate de 24- bit / 96 KHz ce permite inregistrarea pentru 4 canale de iesire si 4 de intrare. Bazandu-se pe sistemul FX iLive pro-turing, Allen&Heath au dezvoltat algoritmi FX cu parametrii BPM inteligenti, pentru a se potrivi perfect mediului de DJ. In timp ce loop-urile si efectele sunt automat sincronizate cu tempo-ul melodiei, e foarte usor sa devi creativ, fara probleme de latenta sau fidelitate scazuta.

 

Punctul important este matricea flexibila de intrare, unde orice sursa audio poate fi selectata pe oricare canal sau pe toate canalele. Procese diferite pot fi aplicate aceluiasi track pe canale diferire si se pot face tranzitii intre ele, sau o fraza muzicala semplata in looper-ul canalului poate fi adaugata mix-ului mai tarziu. Echipa de desing digital Allen & Heath a facut o treaba incredibila pentru a se asigura ca acesta este unul dintre cele mai inovative instrumente de mix pt DJ disponibile pana acum.

 

Inima acestui mixer o constituie procesorul puternic Quad FX Core DSP ce permite fiecarui canal sa aiba propria librarie de efecte, detectare BPM si sincronizare in timp real a tempo-ului si loop-urilor cu melodia. Toate canalele au comutator intre linia analogica de intrare si linia digitala si au cate un egalizator pe 3 benzi, dotat cu un sistem de iluminare care iti indica ce tip de egalizare este activat. Xone DB4 dispune de 5 efecte profesionale: delays, reverbs, modulators, resonators si damage iar fiecare canal al mixerului dispune de un sistem pentru looping cu care poti selecta si redimensiona masura unui loop. Intrarea pentru microfon este dotata cu un egalizator pe 2 benzi si potentiometru pentru reglarea volumului iar semnalul microfonului poate fi directionat catre canalul 1 pentru adaugarea de efecte.Setarile unui utilizator pot fi salvate cu ajutorul usb-ului ( luminozitatea ecranului, schema pentru aranjamentul canalelor, BPM-ul), si incarcate pe un alt mixer Allen&Heath Noxe DB4.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.