Radio Beat Romania

De pe Blog

Asociatia Little People sprijina copiii si adolescentii bolnavi de cancer!

Asociaţia Little People sprijina copiii și adolescentii bolnavi de cancer, desfaşurand programe de asistenta oncologica in fiecare zi, de luni pana duminica, in toate sectiile onco-pediatrice principale din ţara: in Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti si Iasi, asigurand astfel asistenţa pentru 80% dintre copiii aflati sub tratament la ora actuala in Romania. Studenti si absolventi de psihologie din 5 universitati din Romania sunt pregatiti si monitorizati sa desfasoare un program de interventie conceput de catre Asociația Little People special pentru copiii spitalizati.


In 2006 a infiintat Clubul Temerarii pentru adolescentii romani care au invins cancerul, care a devenit cea mai mare comunitate de tineri supravietuitori de cancer din Europa Centrala și de Est.

Puteți citi mai multe informatii pe www.thelittlepeople.ro

Asociatia a demarat Campania Contra Cancer, cu scopul de a promova supravietuirea si lupta impotriva cancerului la copil. Campania a debutat pe 2 octombrie cu Cursa Contra Cancer, care are ca scop strangerea de fonduri pentru programele de suport psiho-social, dezvoltate de Asociația Little People, menite sa imbunătăteasca sansele de supravietuire a copiilor și tinerilor care lupta  impotriva cancerului. In cadrul Cursei Contra Cancer, doi alergatori profesionisti, Iulian Novac și Marian Sorohan, alearga 700 de kilometri cumulat in 7 zile. Va invitam să intrati pe www.contracancer.org și pe pagina de Facebook a asociatiei pentru a urmari actualizari zilnice despre desfăsurarea evenimentelor.

Va invitam sa sprijiniti Campania Contra Cancer trimitand un SMS la numarul 858, prin care puteti dona 2 euro Asociației Little People.

Va multumim pentru sprijin! Fiecare mesaj conteaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.