Radio Beat Romania

De pe Blog

Nou EP lansat la Skills Records: My Way To Delahoya

My Way To Delahoya este titlul primului EP semnat de THT Sound, material ce a aparut pe 5 iulie la labelul clujean Skills Records, prezentat ca o continuare a liniei promitatoare expuse de acesta pe compilatia Delahoya, dupa cum sugereaza si titlul, compilatia fiind chiar primul material pe care a aparut numele artistului.

EP-ul contine patru piese: Delahoya, Neon, Two Worlds si Mystery ,din care cea dintai poate fi gasita si pe compilatia oficiala Delahoya 2011. Cele 4 piese pot fi caracterizate ca avand o constructie techno mai progresiva in care sunt imbinate elemente din mai multe sfere ale muzicii electronice, bass-ii patrunzatori si lead-urile ritmate plasandu-le intr-o categorie aparte fata de curentul predominant de „white noise” ce a inundat piata in ultimii ani, toate cele 4 piese avand o constructie complexa dar si „catchy” in acelasi timp.

In afara de acest EP, clujenii de la Skills Records pregatesc o noua surpriza, este vorba de o serie de compilatii ce va reuni mai multi artisti din toata lumea ce se va numi foarte sugestiv „Kontakt”, material ce va aparea la sfarsitul lunii august

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.