Radio Beat Romania

De pe Blog

S-a infiintat o retea sociala pentru cei care “au mai multi bani decat timp” Taxa de inscriere e 6.000 de dolari, iar “cotizatia” anuala, 3.000 de dolari

Un compozitor din Minnesota a lansat Netropolitan, o retea sociala online super-exclusivista la care taxa de intrare este de 9.000 de dolari. Reteaua se vrea a fi un “club country pentru cei care au mai multi bani decat timp” si membrilor li se promit servicii premium, scrie CNN.

Netropolitan nu este o gluma, iar fondatorul – un american de 48 de ani pe nume James Touchi-Peters – spune ca era nevoie de unĀ  mediu in care cei cu interese comune si bani multi sa se poata intalni si sa discute. Pentru a intra in retea este o taxa de inscriere si de “initiere” in valoare de 6.000 de dolari si apoi exista si o “cotizatie” anuala de 3.000 de dolari, sumele garantand faptul ca reteaua va ramane un mediu exclusivist.

Netropolitan promite ca numele membrilor va ramane anonim, ca ei nu vor fi “deranjati” de reclame in retea si ca postarile nu vor fi indexate de motoarele de cautare. In orice moment va fi la dispozitie un “buton” special prin care super-bogatii pot lua legatura cu cineva de la retea daca exista probleme tehnice pe site, insa cei de la Netropolitan au tinut sa faca o precizare: reteaua nu este un “valet” online, astfel ca membrii nu pot cere de la ea sa le fie rezervat un charter sa sau le fie gasite bilete la un spectacol rar de pe Broadway.

Moderatorii prezenti la orice ora pe site sunt acolo sa-si ajute pe useri sa navigheze in retea sau sa depaseasca eventualele probleme tehnice aparute.

Fondatorul nu a spus cati membri exista, dar sustine ca va fi cerere fiindca reteaua e aidoma unui country club elitist la care se intra doar platind bani grei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.